33 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

5d ·
ပုံမှန်ပါပဲ၊ အထူးတလည် ပြောင်းလဲသွားတာမျိုး မရှိပါဘူး ။
လုပ်နေကျအလုပ်တွေ၊ သွားနေကျလမ်းလေးတွေ
သောက်နေကျ ကော်ဖီတွေ...ဒီတိုင်းလေးပါပဲ ။
အဆင်ပြေလား ဆိုရင်လည်း မဟုတ်ဘူး
အဆင်မပြေဘူးလား ဆိုရင်လည်း မဟုတ်ပြန်ဘူး ။
ကိုယ်ရှိသင့်တဲ့နေရာလေးမှာတော့
အကောင်းဆုံး ရှိနေပါတယ် ။

image
ကြိုက်တယ်။
33 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

- ငုံးဥပဲငံပြာရည်စိမ် လုပ်စားဖြစ်တဲ့အကြောင်းလေး တင်ပေးလိုက်ပါတယ်.....။
- ငုံးဥကို ဆားလေးထည့်ပြုတ်တယ် ။ ( အခွံခွါရလွယ်အောင် )
- ငရုတ်သီးစိမ်း ၊ ကြက်သွန်ဖြူကို ပါးပါးလှီး.....
- ခွက်အလွတ်တစ်ခုထဲကို ပဲငံပြာရည်အကြည် / ရေနွေးနည်းနည်းရော
အခွံနွှာထားတဲ့ ငုံးဥတွေထည့် ၊ ငရုတ်သီး ၊ ကြက်သွန်ဖြူ ၊ ဆား ၊ အချိုမှုန့် ၊
နှမ်းဆီးမွေး ၊ နှမ်းစေ့ထည့်ပြီးရင် အဖုံးလုံအောင်ပိတ်ပြီး ရေခဲသေတ္တာထဲ
ထည့်ပြီး ၅ ရက်လောက်နေရင် စားလို့ရပါပြီ.....။
- ခေါက်ဆွဲနဲ့ပဲစားစား ၊ သုပ်ပဲစားစား အရမ်းအရသာကောင်းတဲ့ ငုံးဥပဲငံပြာရည်
စိမ်လေး ရပါပြီ....။
# ငုံးဥပဲငံပြာရည်စိမ်
#crd

image
ကြိုက်တယ်။
33 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

- ငုံးဥပဲငံပြာရည်စိမ် လုပ်စားဖြစ်တဲ့အကြောင်းလေး တင်ပေးလိုက်ပါတယ်.....။
- ငုံးဥကို ဆားလေးထည့်ပြုတ်တယ် ။ ( အခွံခွါရလွယ်အောင် )
- ငရုတ်သီးစိမ်း ၊ ကြက်သွန်ဖြူကို ပါးပါးလှီး.....
- ခွက်အလွတ်တစ်ခုထဲကို ပဲငံပြာရည်အကြည် / ရေနွေးနည်းနည်းရော
အခွံနွှာထားတဲ့ ငုံးဥတွေထည့် ၊ ငရုတ်သီး ၊ ကြက်သွန်ဖြူ ၊ ဆား ၊ အချိုမှုန့် ၊
နှမ်းဆီးမွေး ၊ နှမ်းစေ့ထည့်ပြီးရင် အဖုံးလုံအောင်ပိတ်ပြီး ရေခဲသေတ္တာထဲ
ထည့်ပြီး ၅ ရက်လောက်နေရင် စားလို့ရပါပြီ.....။
- ခေါက်ဆွဲနဲ့ပဲစားစား ၊ သုပ်ပဲစားစား အရမ်းအရသာကောင်းတဲ့ ငုံးဥပဲငံပြာရည်
စိမ်လေး ရပါပြီ....။
# ငုံးဥပဲငံပြာရည်စိမ်
#crd

image
ကြိုက်တယ်။
33 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

- ငုံးဥပဲငံပြာရည်စိမ် လုပ်စားဖြစ်တဲ့အကြောင်းလေး တင်ပေးလိုက်ပါတယ်.....။
- ငုံးဥကို ဆားလေးထည့်ပြုတ်တယ် ။ ( အခွံခွါရလွယ်အောင် )
- ငရုတ်သီးစိမ်း ၊ ကြက်သွန်ဖြူကို ပါးပါးလှီး.....
- ခွက်အလွတ်တစ်ခုထဲကို ပဲငံပြာရည်အကြည် / ရေနွေးနည်းနည်းရော
အခွံနွှာထားတဲ့ ငုံးဥတွေထည့် ၊ ငရုတ်သီး ၊ ကြက်သွန်ဖြူ ၊ ဆား ၊ အချိုမှုန့် ၊
နှမ်းဆီးမွေး ၊ နှမ်းစေ့ထည့်ပြီးရင် အဖုံးလုံအောင်ပိတ်ပြီး ရေခဲသေတ္တာထဲ
ထည့်ပြီး ၅ ရက်လောက်နေရင် စားလို့ရပါပြီ.....။
- ခေါက်ဆွဲနဲ့ပဲစားစား ၊ သုပ်ပဲစားစား အရမ်းအရသာကောင်းတဲ့ ငုံးဥပဲငံပြာရည်
စိမ်လေး ရပါပြီ....။
# ငုံးဥပဲငံပြာရည်စိမ်
#crd

image
ကြိုက်တယ်။
33 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

- ငုံးဥပဲငံပြာရည်စိမ် လုပ်စားဖြစ်တဲ့အကြောင်းလေး တင်ပေးလိုက်ပါတယ်.....။
- ငုံးဥကို ဆားလေးထည့်ပြုတ်တယ် ။ ( အခွံခွါရလွယ်အောင် )
- ငရုတ်သီးစိမ်း ၊ ကြက်သွန်ဖြူကို ပါးပါးလှီး.....
- ခွက်အလွတ်တစ်ခုထဲကို ပဲငံပြာရည်အကြည် / ရေနွေးနည်းနည်းရော
အခွံနွှာထားတဲ့ ငုံးဥတွေထည့် ၊ ငရုတ်သီး ၊ ကြက်သွန်ဖြူ ၊ ဆား ၊ အချိုမှုန့် ၊
နှမ်းဆီးမွေး ၊ နှမ်းစေ့ထည့်ပြီးရင် အဖုံးလုံအောင်ပိတ်ပြီး ရေခဲသေတ္တာထဲ
ထည့်ပြီး ၅ ရက်လောက်နေရင် စားလို့ရပါပြီ.....။
- ခေါက်ဆွဲနဲ့ပဲစားစား ၊ သုပ်ပဲစားစား အရမ်းအရသာကောင်းတဲ့ ငုံးဥပဲငံပြာရည်
စိမ်လေး ရပါပြီ....။
# ငုံးဥပဲငံပြာရည်စိမ်
#crd

image
ကြိုက်တယ်။
33 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

- ငုံးဥပဲငံပြာရည်စိမ် လုပ်စားဖြစ်တဲ့အကြောင်းလေး တင်ပေးလိုက်ပါတယ်.....။
- ငုံးဥကို ဆားလေးထည့်ပြုတ်တယ် ။ ( အခွံခွါရလွယ်အောင် )
- ငရုတ်သီးစိမ်း ၊ ကြက်သွန်ဖြူကို ပါးပါးလှီး.....
- ခွက်အလွတ်တစ်ခုထဲကို ပဲငံပြာရည်အကြည် / ရေနွေးနည်းနည်းရော
အခွံနွှာထားတဲ့ ငုံးဥတွေထည့် ၊ ငရုတ်သီး ၊ ကြက်သွန်ဖြူ ၊ ဆား ၊ အချိုမှုန့် ၊
နှမ်းဆီးမွေး ၊ နှမ်းစေ့ထည့်ပြီးရင် အဖုံးလုံအောင်ပိတ်ပြီး ရေခဲသေတ္တာထဲ
ထည့်ပြီး ၅ ရက်လောက်နေရင် စားလို့ရပါပြီ.....။
- ခေါက်ဆွဲနဲ့ပဲစားစား ၊ သုပ်ပဲစားစား အရမ်းအရသာကောင်းတဲ့ ငုံးဥပဲငံပြာရည်
စိမ်လေး ရပါပြီ....။
# ငုံးဥပဲငံပြာရည်စိမ်
#crd

image
ကြိုက်တယ်။
33 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

- ငုံးဥပဲငံပြာရည်စိမ် လုပ်စားဖြစ်တဲ့အကြောင်းလေး တင်ပေးလိုက်ပါတယ်.....။
- ငုံးဥကို ဆားလေးထည့်ပြုတ်တယ် ။ ( အခွံခွါရလွယ်အောင် )
- ငရုတ်သီးစိမ်း ၊ ကြက်သွန်ဖြူကို ပါးပါးလှီး.....
- ခွက်အလွတ်တစ်ခုထဲကို ပဲငံပြာရည်အကြည် / ရေနွေးနည်းနည်းရော
အခွံနွှာထားတဲ့ ငုံးဥတွေထည့် ၊ ငရုတ်သီး ၊ ကြက်သွန်ဖြူ ၊ ဆား ၊ အချိုမှုန့် ၊
နှမ်းဆီးမွေး ၊ နှမ်းစေ့ထည့်ပြီးရင် အဖုံးလုံအောင်ပိတ်ပြီး ရေခဲသေတ္တာထဲ
ထည့်ပြီး ၅ ရက်လောက်နေရင် စားလို့ရပါပြီ.....။
- ခေါက်ဆွဲနဲ့ပဲစားစား ၊ သုပ်ပဲစားစား အရမ်းအရသာကောင်းတဲ့ ငုံးဥပဲငံပြာရည်
စိမ်လေး ရပါပြီ....။
# ငုံးဥပဲငံပြာရည်စိမ်
#crd

image
ကြိုက်တယ်။
33 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

- ငုံးဥပဲငံပြာရည်စိမ် လုပ်စားဖြစ်တဲ့အကြောင်းလေး တင်ပေးလိုက်ပါတယ်.....။
- ငုံးဥကို ဆားလေးထည့်ပြုတ်တယ် ။ ( အခွံခွါရလွယ်အောင် )
- ငရုတ်သီးစိမ်း ၊ ကြက်သွန်ဖြူကို ပါးပါးလှီး.....
- ခွက်အလွတ်တစ်ခုထဲကို ပဲငံပြာရည်အကြည် / ရေနွေးနည်းနည်းရော
အခွံနွှာထားတဲ့ ငုံးဥတွေထည့် ၊ ငရုတ်သီး ၊ ကြက်သွန်ဖြူ ၊ ဆား ၊ အချိုမှုန့် ၊
နှမ်းဆီးမွေး ၊ နှမ်းစေ့ထည့်ပြီးရင် အဖုံးလုံအောင်ပိတ်ပြီး ရေခဲသေတ္တာထဲ
ထည့်ပြီး ၅ ရက်လောက်နေရင် စားလို့ရပါပြီ.....။
- ခေါက်ဆွဲနဲ့ပဲစားစား ၊ သုပ်ပဲစားစား အရမ်းအရသာကောင်းတဲ့ ငုံးဥပဲငံပြာရည်
စိမ်လေး ရပါပြီ....။
# ငုံးဥပဲငံပြာရည်စိမ်
#crd

imageimage
+4
ကြိုက်တယ်။
33 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

马圭市(မကွေးမြို အလှများ)

image
ကြိုက်တယ်။
33 ပတ် - ဘာသာပြန်ပါ။

马圭市(မကွေးမြို အလှများ)

image
ကြိုက်တယ်။