လှလိုက်တာဟယ် မှန်ရှေ့ကကို မခွာတော့ဘူး

ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်း
ဒီနေ့မှာတော့ ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်းလေးမျှဝေပေးချင်ပါတယ်။
၁၊ ဟမ်ဘာဂါရဲ့အသက်က ကွာလတီကောင်းတဲ့ အမဲသားဖြစ်တာမို့ အဆီများတဲ့ ပေါင်သားကို ကျွန်တော်က ရွေးသုံးပါတယ်။
၂၊ ပြီးတာနဲ့ ကြိတ်ထားတဲ့အမဲသားကို လေးပိုင်းအညီအညာ ပိုင်းပြီး အလုံးလေးတွေဖြစ်အောင် လက်သန့်သန့်လေးနဲ့ နယ်ပေးလိုက်ပါမယ်။
၃၊ အဲဒီနောက် ဘာဂါထဲထည့်စားမယ့် ကြက်သွန်နီ၊ ခရမ်းချဉ်သီး၊ သခွားချဉ်တွေကို ပါးပါးလေးလှီးပြီး ကြွပ်သွားအောင် ရေခဲသေတ္တာထဲထည့်ထားလိုက်ပါ။
၄၊ ပြီးတာနဲ့ အိုးပူပူထဲကို ထောပတ်ဆီသုတ်ပြီး အမဲသားလုံးကို ဘာဂါပုံစံဖြစ်အောင် သံကြိတ်ပြားနဲ့ ပုံစံသွင်းရပါမယ်။
၅၊ အဆီရွှဲနေတာမကြိုက်လို့ ကျွန်တော်က တစ်သျှူးတစ်ခါတည်းခံပြီး စုပ်ထားလိုက်ပါ။ တစ်ဖက်ကလည်း အနံ့မွှေးအောင် ကြက်သွန်ဖြူတစ်ပြားလောက်ကိုပါ အိုးထဲထည့်ကြော်ပါမယ်။
၆၊ ဒီလိုနဲ့အသားရဲပြီး မိနစ်၉၀ လောက်ကြာရင်တော့ အပေါ်ကနေ ချိစ်ပြားလေးအုပ်ပြီး ဆယ်ထုတ်လိုက်လို့ရပါပြီ။
၇၊ ခုနက အိုးထဲမှာပဲ ထက်ခြမ်းခွဲထားတဲ့ ပေါင်မုန့်ကို ကျက်သွားအောင် အပူပေးပြီးရင်တော့ ဆော့စ်စပ်ရပါတော့မယ်။
၈၊ မုန့်နှစ်နဲ့ မရောနိစ့်၊ မုန်ညှင်းချဉ်ခြစ်ထားတာလေးနဲ့ ကြက်သွန်ဖြူမုန့်၊ ငရုတ်သီးမှုန့်၊ ငရုတ်ကောင်းနဲ့ အရသာမှုန့်တွေကိုပါ ရောထည့်ပြီး မွှေလိုက်ပြီး ပန်းကန်ထဲမှာ လှလှလေးပြင်ဆင်လိုက်တာနဲ့ အမေရိကန်အရသာစစ်စစ် ဟမ်ဘာဂါလေး ရရှိပါပြီ။

image

ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်း
ဒီနေ့မှာတော့ ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်းလေးမျှဝေပေးချင်ပါတယ်။
၁၊ ဟမ်ဘာဂါရဲ့အသက်က ကွာလတီကောင်းတဲ့ အမဲသားဖြစ်တာမို့ အဆီများတဲ့ ပေါင်သားကို ကျွန်တော်က ရွေးသုံးပါတယ်။
၂၊ ပြီးတာနဲ့ ကြိတ်ထားတဲ့အမဲသားကို လေးပိုင်းအညီအညာ ပိုင်းပြီး အလုံးလေးတွေဖြစ်အောင် လက်သန့်သန့်လေးနဲ့ နယ်ပေးလိုက်ပါမယ်။
၃၊ အဲဒီနောက် ဘာဂါထဲထည့်စားမယ့် ကြက်သွန်နီ၊ ခရမ်းချဉ်သီး၊ သခွားချဉ်တွေကို ပါးပါးလေးလှီးပြီး ကြွပ်သွားအောင် ရေခဲသေတ္တာထဲထည့်ထားလိုက်ပါ။
၄၊ ပြီးတာနဲ့ အိုးပူပူထဲကို ထောပတ်ဆီသုတ်ပြီး အမဲသားလုံးကို ဘာဂါပုံစံဖြစ်အောင် သံကြိတ်ပြားနဲ့ ပုံစံသွင်းရပါမယ်။
၅၊ အဆီရွှဲနေတာမကြိုက်လို့ ကျွန်တော်က တစ်သျှူးတစ်ခါတည်းခံပြီး စုပ်ထားလိုက်ပါ။ တစ်ဖက်ကလည်း အနံ့မွှေးအောင် ကြက်သွန်ဖြူတစ်ပြားလောက်ကိုပါ အိုးထဲထည့်ကြော်ပါမယ်။
၆၊ ဒီလိုနဲ့အသားရဲပြီး မိနစ်၉၀ လောက်ကြာရင်တော့ အပေါ်ကနေ ချိစ်ပြားလေးအုပ်ပြီး ဆယ်ထုတ်လိုက်လို့ရပါပြီ။
၇၊ ခုနက အိုးထဲမှာပဲ ထက်ခြမ်းခွဲထားတဲ့ ပေါင်မုန့်ကို ကျက်သွားအောင် အပူပေးပြီးရင်တော့ ဆော့စ်စပ်ရပါတော့မယ်။
၈၊ မုန့်နှစ်နဲ့ မရောနိစ့်၊ မုန်ညှင်းချဉ်ခြစ်ထားတာလေးနဲ့ ကြက်သွန်ဖြူမုန့်၊ ငရုတ်သီးမှုန့်၊ ငရုတ်ကောင်းနဲ့ အရသာမှုန့်တွေကိုပါ ရောထည့်ပြီး မွှေလိုက်ပြီး ပန်းကန်ထဲမှာ လှလှလေးပြင်ဆင်လိုက်တာနဲ့ အမေရိကန်အရသာစစ်စစ် ဟမ်ဘာဂါလေး ရရှိပါပြီ။

image

ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်း
ဒီနေ့မှာတော့ ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်းလေးမျှဝေပေးချင်ပါတယ်။
၁၊ ဟမ်ဘာဂါရဲ့အသက်က ကွာလတီကောင်းတဲ့ အမဲသားဖြစ်တာမို့ အဆီများတဲ့ ပေါင်သားကို ကျွန်တော်က ရွေးသုံးပါတယ်။
၂၊ ပြီးတာနဲ့ ကြိတ်ထားတဲ့အမဲသားကို လေးပိုင်းအညီအညာ ပိုင်းပြီး အလုံးလေးတွေဖြစ်အောင် လက်သန့်သန့်လေးနဲ့ နယ်ပေးလိုက်ပါမယ်။
၃၊ အဲဒီနောက် ဘာဂါထဲထည့်စားမယ့် ကြက်သွန်နီ၊ ခရမ်းချဉ်သီး၊ သခွားချဉ်တွေကို ပါးပါးလေးလှီးပြီး ကြွပ်သွားအောင် ရေခဲသေတ္တာထဲထည့်ထားလိုက်ပါ။
၄၊ ပြီးတာနဲ့ အိုးပူပူထဲကို ထောပတ်ဆီသုတ်ပြီး အမဲသားလုံးကို ဘာဂါပုံစံဖြစ်အောင် သံကြိတ်ပြားနဲ့ ပုံစံသွင်းရပါမယ်။
၅၊ အဆီရွှဲနေတာမကြိုက်လို့ ကျွန်တော်က တစ်သျှူးတစ်ခါတည်းခံပြီး စုပ်ထားလိုက်ပါ။ တစ်ဖက်ကလည်း အနံ့မွှေးအောင် ကြက်သွန်ဖြူတစ်ပြားလောက်ကိုပါ အိုးထဲထည့်ကြော်ပါမယ်။
၆၊ ဒီလိုနဲ့အသားရဲပြီး မိနစ်၉၀ လောက်ကြာရင်တော့ အပေါ်ကနေ ချိစ်ပြားလေးအုပ်ပြီး ဆယ်ထုတ်လိုက်လို့ရပါပြီ။
၇၊ ခုနက အိုးထဲမှာပဲ ထက်ခြမ်းခွဲထားတဲ့ ပေါင်မုန့်ကို ကျက်သွားအောင် အပူပေးပြီးရင်တော့ ဆော့စ်စပ်ရပါတော့မယ်။
၈၊ မုန့်နှစ်နဲ့ မရောနိစ့်၊ မုန်ညှင်းချဉ်ခြစ်ထားတာလေးနဲ့ ကြက်သွန်ဖြူမုန့်၊ ငရုတ်သီးမှုန့်၊ ငရုတ်ကောင်းနဲ့ အရသာမှုန့်တွေကိုပါ ရောထည့်ပြီး မွှေလိုက်ပြီး ပန်းကန်ထဲမှာ လှလှလေးပြင်ဆင်လိုက်တာနဲ့ အမေရိကန်အရသာစစ်စစ် ဟမ်ဘာဂါလေး ရရှိပါပြီ။

image

ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်း
ဒီနေ့မှာတော့ ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်းလေးမျှဝေပေးချင်ပါတယ်။
၁၊ ဟမ်ဘာဂါရဲ့အသက်က ကွာလတီကောင်းတဲ့ အမဲသားဖြစ်တာမို့ အဆီများတဲ့ ပေါင်သားကို ကျွန်တော်က ရွေးသုံးပါတယ်။
၂၊ ပြီးတာနဲ့ ကြိတ်ထားတဲ့အမဲသားကို လေးပိုင်းအညီအညာ ပိုင်းပြီး အလုံးလေးတွေဖြစ်အောင် လက်သန့်သန့်လေးနဲ့ နယ်ပေးလိုက်ပါမယ်။
၃၊ အဲဒီနောက် ဘာဂါထဲထည့်စားမယ့် ကြက်သွန်နီ၊ ခရမ်းချဉ်သီး၊ သခွားချဉ်တွေကို ပါးပါးလေးလှီးပြီး ကြွပ်သွားအောင် ရေခဲသေတ္တာထဲထည့်ထားလိုက်ပါ။
၄၊ ပြီးတာနဲ့ အိုးပူပူထဲကို ထောပတ်ဆီသုတ်ပြီး အမဲသားလုံးကို ဘာဂါပုံစံဖြစ်အောင် သံကြိတ်ပြားနဲ့ ပုံစံသွင်းရပါမယ်။
၅၊ အဆီရွှဲနေတာမကြိုက်လို့ ကျွန်တော်က တစ်သျှူးတစ်ခါတည်းခံပြီး စုပ်ထားလိုက်ပါ။ တစ်ဖက်ကလည်း အနံ့မွှေးအောင် ကြက်သွန်ဖြူတစ်ပြားလောက်ကိုပါ အိုးထဲထည့်ကြော်ပါမယ်။
၆၊ ဒီလိုနဲ့အသားရဲပြီး မိနစ်၉၀ လောက်ကြာရင်တော့ အပေါ်ကနေ ချိစ်ပြားလေးအုပ်ပြီး ဆယ်ထုတ်လိုက်လို့ရပါပြီ။
၇၊ ခုနက အိုးထဲမှာပဲ ထက်ခြမ်းခွဲထားတဲ့ ပေါင်မုန့်ကို ကျက်သွားအောင် အပူပေးပြီးရင်တော့ ဆော့စ်စပ်ရပါတော့မယ်။
၈၊ မုန့်နှစ်နဲ့ မရောနိစ့်၊ မုန်ညှင်းချဉ်ခြစ်ထားတာလေးနဲ့ ကြက်သွန်ဖြူမုန့်၊ ငရုတ်သီးမှုန့်၊ ငရုတ်ကောင်းနဲ့ အရသာမှုန့်တွေကိုပါ ရောထည့်ပြီး မွှေလိုက်ပြီး ပန်းကန်ထဲမှာ လှလှလေးပြင်ဆင်လိုက်တာနဲ့ အမေရိကန်အရသာစစ်စစ် ဟမ်ဘာဂါလေး ရရှိပါပြီ။

image

ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်း
ဒီနေ့မှာတော့ ဟမ်ဘာဂါလုပ်နည်းလေးမျှဝေပေးချင်ပါတယ်။
၁၊ ဟမ်ဘာဂါရဲ့အသက်က ကွာလတီကောင်းတဲ့ အမဲသားဖြစ်တာမို့ အဆီများတဲ့ ပေါင်သားကို ကျွန်တော်က ရွေးသုံးပါတယ်။
၂၊ ပြီးတာနဲ့ ကြိတ်ထားတဲ့အမဲသားကို လေးပိုင်းအညီအညာ ပိုင်းပြီး အလုံးလေးတွေဖြစ်အောင် လက်သန့်သန့်လေးနဲ့ နယ်ပေးလိုက်ပါမယ်။
၃၊ အဲဒီနောက် ဘာဂါထဲထည့်စားမယ့် ကြက်သွန်နီ၊ ခရမ်းချဉ်သီး၊ သခွားချဉ်တွေကို ပါးပါးလေးလှီးပြီး ကြွပ်သွားအောင် ရေခဲသေတ္တာထဲထည့်ထားလိုက်ပါ။
၄၊ ပြီးတာနဲ့ အိုးပူပူထဲကို ထောပတ်ဆီသုတ်ပြီး အမဲသားလုံးကို ဘာဂါပုံစံဖြစ်အောင် သံကြိတ်ပြားနဲ့ ပုံစံသွင်းရပါမယ်။
၅၊ အဆီရွှဲနေတာမကြိုက်လို့ ကျွန်တော်က တစ်သျှူးတစ်ခါတည်းခံပြီး စုပ်ထားလိုက်ပါ။ တစ်ဖက်ကလည်း အနံ့မွှေးအောင် ကြက်သွန်ဖြူတစ်ပြားလောက်ကိုပါ အိုးထဲထည့်ကြော်ပါမယ်။
၆၊ ဒီလိုနဲ့အသားရဲပြီး မိနစ်၉၀ လောက်ကြာရင်တော့ အပေါ်ကနေ ချိစ်ပြားလေးအုပ်ပြီး ဆယ်ထုတ်လိုက်လို့ရပါပြီ။
၇၊ ခုနက အိုးထဲမှာပဲ ထက်ခြမ်းခွဲထားတဲ့ ပေါင်မုန့်ကို ကျက်သွားအောင် အပူပေးပြီးရင်တော့ ဆော့စ်စပ်ရပါတော့မယ်။
၈၊ မုန့်နှစ်နဲ့ မရောနိစ့်၊ မုန်ညှင်းချဉ်ခြစ်ထားတာလေးနဲ့ ကြက်သွန်ဖြူမုန့်၊ ငရုတ်သီးမှုန့်၊ ငရုတ်ကောင်းနဲ့ အရသာမှုန့်တွေကိုပါ ရောထည့်ပြီး မွှေလိုက်ပြီး ပန်းကန်ထဲမှာ လှလှလေးပြင်ဆင်လိုက်တာနဲ့ အမေရိကန်အရသာစစ်စစ် ဟမ်ဘာဂါလေး ရရှိပါပြီ။

image
image
image
image

ငါအိ- ပ်ပျော်သွားလို့မဖြ- စ်ဘူး ငါအိ- ပ်ပျော်သွားတာနဲ့မီ: လာတော့မှာ

image

တယ်လီဖုန်းတံဆိပ်ကျောက်ကျောမှုန့်နှင့် အုန်းနို့ကျောက်ကျော ပြုလုပ်နည်းလေးဝေမျှပေးလိုက်ပါတယ်ခင်ဗျာ..
ပါဝင်ပစ္စည်းများ
ရေ - 500ml (ရေသန့်ဗူးတစ်ဝက်)
အုန်းနို့ - 1500ml (ရေသန့်ဗူးကြီး တစ်ဗူးနဲ့တစ်ဝက်)
သကြား - 320g (ထမင်းစားဇွန်း၂၀ခန့် )
ကျောက်ကျောမူန့် - 15g ထမင်းစားဇွန်း၁ဇွန်းစာ
ဆားအနည်းငယ်
ပြုလုပ်နည်း
.
၁။ ဇောက်နက်သော အိုးတလုံးထဲတွင်ကျောက်ကျောမှုန့် သကြားနှင့်ရေတို့ကို ပျော်အောင် ဖျော်ပေးပါ။
၂။ အားလုံး အရည်ပျော်သွားလျှင် အိုးထဲသို့ထည့်၍ မီးအားပြင်းပြင်းနဲ့ကျိုပေးပါ။ (ကျိုနေစဉ် ဝေမကျရန်နှင့် အိုးမကပ်စေရန် မကြာမကြာ မွှေပေးပါ)
၄။ ကျောက်ကျောရည်များပျစ်၍ပွက်ပွက်ဆူလာလျှင်တအုန်းနို့ရည်ထည့်ပြီး မွှေပေးပါ။ (ကျောက်ကျောရည်ပွက်ပွက်ဆူမှအုန်းနို့ရည်ထည့်ပေးရပါမယ်နော်)
၅။ အုန်းနို့နဲ့ကျောက်ကျောရည်ပွက်ပွက်ဆူပြီးပျစ်လာပါကပန်းကန်ပြား တချပ်ထဲကိုကျောက်ကျောရည် အစက်လေးချကြည့်ပါ။ ကျောက်ကျောရည် ခဲသွားပါကကျောက်ကျောထည့်မဲ့ဗန်းထဲသို့လောင်းထည့်နိုင်ပါပြီ။
၆။ လောင်းထည့်ပြီးသောအခါမျက်နှာပြင်ညီညာစေရန်ပူစီဖောင်းလေးများအားဇွန်း(သို့)ခရင်းဖြင့်ဖောက်ပေးပါ။
၇။ ကျောက်ကျောဗန်းအားရေခဲသေတ္တာထဲသို့တန်းမထည့်ပဲအခန်းအပူချိန်တွင်အေး၍ခဲသွားသည်အထိ (၂)နာရီခန့်အအေးခံပေးပါ။
၈။ ကျောက်ကျောဗန်းကိုအအေးခံပြီးပါကမိမိနှစ်သက်သလို ကြိုက်နှစ်သက်ရာပုံစံအတိုင်းလှီးဖြတ်၍သုံးဆောင်နိုင်ပါပြီခင်ဗျာ။
**မှတ်ချက်**
ကျောက်ကျောရည်ကိုအရင်ကျိုပေးပြီးပွက်ပွက်ဆူမှအုန်းနို့ရည်ထည့်ကျိုပေးပါနော်
အအေးခံတဲ့အခါရေခဲသေတ္တာထဲတန်းထည့်ပြီးအအေးမခံပဲ အခန်းအပူချိန်တည်းမှာပဲ (၂)နာရီခန့်အအေးခံပေးပါနော်
(ကျောက်ကျောမအေးခင်မှာအုန်းနို့ရည်လေးတွေကအပေါ်ကိုတက်နေမှာဖြစ်ပါတယ်။ အအေးမြန်စေရန်ရေခဲသေတ္တာထဲတန်းထည့်လျှင်လည်းကျောက်ကျောများမြန်မြန်အေးသွားပြီးအုန်းနို့ရည်များအပေါ်တက်ချိန်မရ၍ ၂လွှာမဖြစ်တာမျိုးဖြစ်တတ်ပါတယ်)
အဆီများတဲ့အုန်းနို့ရည်ကိုသုံးပေးရပါမယ်နော် (ကျောက်ကျောရည်အရမ်းပျစ်လျှင်လည်းအုန်းနို့ရည်များအပေါ်တက်ဖို့ခက်လို့သတိထားပေးပါနော်)

image

ရန်ကုန်မြို့အနီးအနားက Resort အသစ်လေး 🥰
ရန်ကုန်မြို့တဝန်းကမိတ်ဆွေတွေ နီးနီးနားနား Day Return အပန်းဖြေသွားချင်တယ်ဆိုရင် "Shwe Pone" Resort လေးက ကြိုဆိုနေပါတယ်တဲ့ဗျ 😍😍
💁 နေရာလေးကလည်း ပုံထဲကအတိုင်း အေးအေးချမ်းချမ်းနဲ့ တောရွာဓလေ့ဆန်ဆန် အလှပိုင်ဆိုင်ထားလို့ ဓာတ်ဖမ်းလို့ ရှယ်မိုက်ပြီး အစားအသောက်တွေလည်း စုံလင်တဲ့အပြင် ဝင်ကြေးကလည်း
၆ နှစ်အောက်တွေအတွက် 1,500 Ks ထဲ
၆ နှစ်အထက်တွေအတွက် 3,000 Ks ထဲ
၁၂ နှစ်အထက်တွေအတွက် 5,000 Ks ထဲနော် 🥰🥰😍 (🏊 ရေလည်း အဝကူး)
🥰 မိသားစုနဲ့ဖြစ်ဖြစ် ကိုယ့်ရဲ့ Taken လေးနဲ့ပဲဖြစ်ဖြစ် ဈေးသက်သက်သာသာနဲ့ သွားရောက်အပန်းဖြေလို့ရသလို သာကြီးတို့အတွက်လည်း Smooth ပဲရှိရှိ ဘျာပဲရှိရှိ ယူလာလို့ရတယ်တဲ့ဗျ (ဝန်ဆောင်ခလေးတော့ကောက်မှာတဲ့ 😁😁)
အစားအသောက်တွေလည်း စုံစုံလင်လင်နဲ့ ဈေးမများသလို ရာသီပေါ်အသီးတွေလည်း သက်သက်သာသာနဲ့ သုံးဆောင်နိုင်မယ့်အပြင် ရေဆော့ရေကူး ဆော့ကစားပြီး အနာယူဖို့အတွက် လုံးချင်း ဂါဇီဘို လေးတွေ ငှားပေးတယ်တဲ့နော် ❤️
Shwe Pone Resort (Crd Text 👇)
ရန်ကုန်ဘက်က လာမယ်ဆိုရင်တော့
ပန်းဆိုးတန်းကနေ ဇာတ်‌လေးကူးပြီး ဒလကနေ
တုတ်တုတ်လေးစီးပြီး လာရမှာဖြစ်ပါတယ်နော်။
အဖွဲ့လိုက်စုလာလို့ကတော့ သုံးသောင်းမကျော်ဘဲ
အပန်းဖြေလို့ရမှာဖြစ်ပါတယ်
ဒလက လာမယ်ဆိုရင်တော့ ကားဆိုင်ကယ် 45minutes လောက်ဆို ရောက်ပါတယ်။
.
🚗 လှိုင်သာယာက လာမယ်ဆိုရင်တော့ 1နာရီခွဲလောက်မောင်းရမှာပဲ ဖြစ်ပါတယ် တွံတေးတံတားကိုကျော်ပြီး.....ဘုရားငုတ္တိုလမ်းစုံမှ တွံတေးဘက်သို့ကွေ့၍ ကန်ဘဲ့ လမ်းစုံရောက်လျင် ဘယ်ဘက်ခြမ်းသို့ကွေ့ပြီး တည့်တည့်မောင်းလာရမှာပဲ ဖြစ်ပါတယ်။
ဘိုကင် Available #09 7679 79790
#09 7678 78780

image

ရန်ကုန်မြို့အနီးအနားက Resort အသစ်လေး 🥰
ရန်ကုန်မြို့တဝန်းကမိတ်ဆွေတွေ နီးနီးနားနား Day Return အပန်းဖြေသွားချင်တယ်ဆိုရင် "Shwe Pone" Resort လေးက ကြိုဆိုနေပါတယ်တဲ့ဗျ 😍😍
💁 နေရာလေးကလည်း ပုံထဲကအတိုင်း အေးအေးချမ်းချမ်းနဲ့ တောရွာဓလေ့ဆန်ဆန် အလှပိုင်ဆိုင်ထားလို့ ဓာတ်ဖမ်းလို့ ရှယ်မိုက်ပြီး အစားအသောက်တွေလည်း စုံလင်တဲ့အပြင် ဝင်ကြေးကလည်း
၆ နှစ်အောက်တွေအတွက် 1,500 Ks ထဲ
၆ နှစ်အထက်တွေအတွက် 3,000 Ks ထဲ
၁၂ နှစ်အထက်တွေအတွက် 5,000 Ks ထဲနော် 🥰🥰😍 (🏊 ရေလည်း အဝကူး)
🥰 မိသားစုနဲ့ဖြစ်ဖြစ် ကိုယ့်ရဲ့ Taken လေးနဲ့ပဲဖြစ်ဖြစ် ဈေးသက်သက်သာသာနဲ့ သွားရောက်အပန်းဖြေလို့ရသလို သာကြီးတို့အတွက်လည်း Smooth ပဲရှိရှိ ဘျာပဲရှိရှိ ယူလာလို့ရတယ်တဲ့ဗျ (ဝန်ဆောင်ခလေးတော့ကောက်မှာတဲ့ 😁😁)
အစားအသောက်တွေလည်း စုံစုံလင်လင်နဲ့ ဈေးမများသလို ရာသီပေါ်အသီးတွေလည်း သက်သက်သာသာနဲ့ သုံးဆောင်နိုင်မယ့်အပြင် ရေဆော့ရေကူး ဆော့ကစားပြီး အနာယူဖို့အတွက် လုံးချင်း ဂါဇီဘို လေးတွေ ငှားပေးတယ်တဲ့နော် ❤️
Shwe Pone Resort (Crd Text 👇)
ရန်ကုန်ဘက်က လာမယ်ဆိုရင်တော့
ပန်းဆိုးတန်းကနေ ဇာတ်‌လေးကူးပြီး ဒလကနေ
တုတ်တုတ်လေးစီးပြီး လာရမှာဖြစ်ပါတယ်နော်။
အဖွဲ့လိုက်စုလာလို့ကတော့ သုံးသောင်းမကျော်ဘဲ
အပန်းဖြေလို့ရမှာဖြစ်ပါတယ်
ဒလက လာမယ်ဆိုရင်တော့ ကားဆိုင်ကယ် 45minutes လောက်ဆို ရောက်ပါတယ်။
.
🚗 လှိုင်သာယာက လာမယ်ဆိုရင်တော့ 1နာရီခွဲလောက်မောင်းရမှာပဲ ဖြစ်ပါတယ် တွံတေးတံတားကိုကျော်ပြီး.....ဘုရားငုတ္တိုလမ်းစုံမှ တွံတေးဘက်သို့ကွေ့၍ ကန်ဘဲ့ လမ်းစုံရောက်လျင် ဘယ်ဘက်ခြမ်းသို့ကွေ့ပြီး တည့်တည့်မောင်းလာရမှာပဲ ဖြစ်ပါတယ်။
ဘိုကင် Available #09 7679 79790
#09 7678 78780

image
//