Discover postsExplore captivating content and diverse perspectives on our Discover page. Uncover fresh ideas and engage in meaningful conversations
Galaxy S24 Ultra ရဲ့ S Pen ကနေ ညှော်နံ့ထွက်နေတာကို စိတ်ပူစရာ မလိုဘူးလို့ Samsung ပြော
=======================================================
Samsung Galaxy S24 Ultra ပိုင်ရှင်တွေက S Pen ကနေ ပလတ်စတစ် မီးလောင်တဲ့ အနံ့တွေ ထွက်နေတယ်လို့ ပြောနေကြပါတယ်။ Reddit မှာ LatifYil အမည်ရ User က အဲဒီ ပြဿနာကို ပို့စ်တင်ပြီးနောက်မှာ တခြား User တွေကလည်း သူတို့မှာလည်း ဖြစ်နေတယ်လို့ ပြောကြပါတယ်။ တချို့က ဒါဟာ S Pen ရဲ့ ဓာတုဗေဒ Coating ကြောင့်လို့ ပြောပြီး တချို့က ညှော်နံ့ဟာ တော်တော် ဆိုးတယ်လို့ ပြောပါတယ်။
အခုတော့ Samsung ရဲ့ ဥရောပ ဖိုရမ် တစ်ခုမှာ Moderator က အဲဒီ ကိစ္စနဲ့ ပတ်သက်ပြီး ရှင်းလင်းထားပါတယ်။ သူက “ ဖုန်း အတွင်းပိုင်း အစိတ်အပိုင်းတွေနဲ့ S Pen ဟာ နီးကပ်တာကြောင့် ဖုန်းထဲမှာ သိမ်းထားတဲ့အခါမှာ အပူလွန်ကဲပါတယ်။ နေပူထဲမှာ ရပ်ထားတဲ့ ကားကနေ ပလတ်စတစ် အနံ့ ထွက်သလိုမျိုးဖြစ်ပါတယ်။ “ လို့ ပြောပါတယ်။
9to5Google က အရင်မျိုးဆက် Galaxy S23 Ultra နဲ့ S22 Ultra မှာလည်း ဒီလို ပြဿနာမျိုး ဖြစ်ခဲ့ဖူးတယ်လို့ ပြောပါတယ်။ Galaxy S24 Ultra ဟာ တန်ဖိုးကြီး စွမ်းရည်မြင့် စမတ်ဖုန်း ဖြစ်ပေမယ့် ဒီလို ညှော်နံ့ထွက်နေတဲ့ သတင်းတွေ ထွက်လာတာက User တွေအတွက် စိတ်ပျက်စရာ ဖြစ်ပါတယ်။
Ref : gizmochina
#ရေခဲချောင်းလုပ်နည်း(ကောင်ညှင်းငချိတ်ရေခဲချောင်း)
ကောင်ညှင်းငချိတ်ရေခဲချောင်းလုပ်နည်းလေးမေးထားလို့ တင်ပေးလိုက်ပါပြီနော်
လိုအပ်တာတွေကတော့...
ကောင်ညင်း ငချိတ်ဆန် ၁လုံး
ရေ ၂လီတာခွဲ
သကြား 54g
ဆား14g
ပြောင်းကော်မှုန့် 66g
ကောင်ညှင်းအနံဆီ ၁စက် (အနံပြင်းတာမကြိုက်ရင် ပါရုံလေးပဲ ထည့်ပါ)
(ရေခဲထိန်းဆေး၊ရေခဲမွဆေး 3gစီ) ဒီ၂မျိုးက မထည့်ချင်လည်း ရပါတယ်၊ထည့်ရင်တော့ ရေခဲသားပိုနူးညံပြီး အခဲပိုခံပြီး ပိုစားကောင်းပါတယ်)
၁။💥အရင်ဆုံး ကောင်ညှင်းငချိတ်ဆန် ၁လုံးကို နူးပြဲအောင် ပြုတ်ထားပါ
၂။💥ရေလီတာဝက်လောက်ထဲကို သကြား၊ဆား၊ရေခဲထိန်းဆေး၊ရေခဲမွဆေး၊ပြောင်းကော်မှုန့်တို့ကို အပေါ်က အချိုးအတိုင်း ထည့်ပြီး အားလုံးပျော်ဝင်ပြီး သမနေအောင် မွှေထားပါ (လေဘူဘောင်းထတာတွေ အခဲအဖတ်တွေ မကျန်အောင်သေချာမွှေပေးပါ)
၃။💥ရေ၂လီတာကို ရေနွေးတည်ပါ ပွက်ပွက်ဆူလာရင် ရောမွှေထားတာတွေနဲ့ လောင်းထည့်ပြီး ပြန်ပြီးပွက်ပွက်ဆူလာတဲ့အထိ မပျက်မွှေပြီး ကျိုပေးပါ(အိုးမကပ်အောင်ပါ) ပွက်ပွက်ဆူလာရင် အိုးချပြီး အအေးခံထားပါ အေးသွားရင်ကောင်ညှင်းအနံ တစ်စက်ကို ထည့်မွှေပါမယ် ပြီးရင် ပြုတ်ထားတဲ့ ကောင်ညှင်းငချိတ်တွေကို ထည့်မွှေပါ အားလုံးသမသွားရင် ရေခဲချာင်း မိုရ်ခွက်ထဲ ထည့်ပြီး အအေခံလိုက်ရင် ရပါပြီ။
#cooking
🍮 ကလေးရော လူကြီးပါကြိုက်တဲ့ ချိစ်ပူတင်းကင်(grilled cheese pudding)လေး လုပ်စားကြရအောင် 😋
ပါဝင်ပစ္စည်း
**********
၁။ နွားနို့ ၅၀၀ မီလီ
၂။ ကြက်ဥအနှစ် ၂လုံး
၃။ သကြား ထမင်းစားဇွန်း ၃ဇွန်း
၄။ ပြောင်းကေည်မှုန့် ထမင်းစားဇွန်း ၃ဇွန်း
၅။ ဆား လက်ဖက်စားဇွန်း ၁/၄ပုံ
၆ ။ ချိစ်ပြား ၁ပြား
ပြုလုပ်နည်း
**********
- ပါဝင်ပစ္စည်းအားလုံးကို အိုးတစ်လုံးထဲ ထည့်ပြီး နှံ့အောင်မွှေပါ(ချိစ်ပြားကတော့ မီးနဲ့တည်ရင်း ပျော်သွားမှာပါရှင့်)
- ပြီးရင်မီးဖိုပေါ်တင်ပြီး မီးအေးအေးနဲ့ ပျစ်လာတဲ့အထိ အဆက်မပြတ် မွှေပေးပါ
- ပျစ်လာရင် မီးဖိုပေါ်ကချပြီး ဆီသုတ်ထားတဲ့ ခွက် သို့ ဗန်းတစ်ခုထဲကို လောင်းထည့်ကာ ခဲသွားတဲ့အထိ အအေးခံပါ(ရေခဲသေတ္တာအောက်ထပ်ထဲထည့်ရင် ပိုမြန်ပါတယ်ရှင့်)
- ခဲသွားရင် ကြိုက်ရာအရွယ် အတုံးလေးတွေတုံးပြီး oven နဲ့ ဖုတ်ပါမယ် (ဒီအတိုင်းစားလို့လည်း ရပါတယ်နော်)
- မဖုတ်ခင် ပူတင်းတုံးလေးတွေကို ကြက်ဥအနှစ်လေးနဲ့ အရင်သုတ်ပြီးမှ အပူချိန် ၂၀၀' မှာ မိနစ် ၃၀ခန့် ဖုတ်ပေးပါ
- ကဲအခုဆိုရင် ချိုချိုဆိမ့်ဆိမ့်အိအိတုန်တုန် ပူတင်းကင်လေး ရပါပြီရှင်။ ။
#cooking
🍮 ကလေးရော လူကြီးပါကြိုက်တဲ့ ချိစ်ပူတင်းကင်(grilled cheese pudding)လေး လုပ်စားကြရအောင် 😋
ပါဝင်ပစ္စည်း
**********
၁။ နွားနို့ ၅၀၀ မီလီ
၂။ ကြက်ဥအနှစ် ၂လုံး
၃။ သကြား ထမင်းစားဇွန်း ၃ဇွန်း
၄။ ပြောင်းကေည်မှုန့် ထမင်းစားဇွန်း ၃ဇွန်း
၅။ ဆား လက်ဖက်စားဇွန်း ၁/၄ပုံ
၆ ။ ချိစ်ပြား ၁ပြား
ပြုလုပ်နည်း
**********
- ပါဝင်ပစ္စည်းအားလုံးကို အိုးတစ်လုံးထဲ ထည့်ပြီး နှံ့အောင်မွှေပါ(ချိစ်ပြားကတော့ မီးနဲ့တည်ရင်း ပျော်သွားမှာပါရှင့်)
- ပြီးရင်မီးဖိုပေါ်တင်ပြီး မီးအေးအေးနဲ့ ပျစ်လာတဲ့အထိ အဆက်မပြတ် မွှေပေးပါ
- ပျစ်လာရင် မီးဖိုပေါ်ကချပြီး ဆီသုတ်ထားတဲ့ ခွက် သို့ ဗန်းတစ်ခုထဲကို လောင်းထည့်ကာ ခဲသွားတဲ့အထိ အအေးခံပါ(ရေခဲသေတ္တာအောက်ထပ်ထဲထည့်ရင် ပိုမြန်ပါတယ်ရှင့်)
- ခဲသွားရင် ကြိုက်ရာအရွယ် အတုံးလေးတွေတုံးပြီး oven နဲ့ ဖုတ်ပါမယ် (ဒီအတိုင်းစားလို့လည်း ရပါတယ်နော်)
- မဖုတ်ခင် ပူတင်းတုံးလေးတွေကို ကြက်ဥအနှစ်လေးနဲ့ အရင်သုတ်ပြီးမှ အပူချိန် ၂၀၀' မှာ မိနစ် ၃၀ခန့် ဖုတ်ပေးပါ
- ကဲအခုဆိုရင် ချိုချိုဆိမ့်ဆိမ့်အိအိတုန်တုန် ပူတင်းကင်လေး ရပါပြီရှင်။ ။
#cooking
🍮 ကလေးရော လူကြီးပါကြိုက်တဲ့ ချိစ်ပူတင်းကင်(grilled cheese pudding)လေး လုပ်စားကြရအောင် 😋
ပါဝင်ပစ္စည်း
**********
၁။ နွားနို့ ၅၀၀ မီလီ
၂။ ကြက်ဥအနှစ် ၂လုံး
၃။ သကြား ထမင်းစားဇွန်း ၃ဇွန်း
၄။ ပြောင်းကေည်မှုန့် ထမင်းစားဇွန်း ၃ဇွန်း
၅။ ဆား လက်ဖက်စားဇွန်း ၁/၄ပုံ
၆ ။ ချိစ်ပြား ၁ပြား
ပြုလုပ်နည်း
**********
- ပါဝင်ပစ္စည်းအားလုံးကို အိုးတစ်လုံးထဲ ထည့်ပြီး နှံ့အောင်မွှေပါ(ချိစ်ပြားကတော့ မီးနဲ့တည်ရင်း ပျော်သွားမှာပါရှင့်)
- ပြီးရင်မီးဖိုပေါ်တင်ပြီး မီးအေးအေးနဲ့ ပျစ်လာတဲ့အထိ အဆက်မပြတ် မွှေပေးပါ
- ပျစ်လာရင် မီးဖိုပေါ်ကချပြီး ဆီသုတ်ထားတဲ့ ခွက် သို့ ဗန်းတစ်ခုထဲကို လောင်းထည့်ကာ ခဲသွားတဲ့အထိ အအေးခံပါ(ရေခဲသေတ္တာအောက်ထပ်ထဲထည့်ရင် ပိုမြန်ပါတယ်ရှင့်)
- ခဲသွားရင် ကြိုက်ရာအရွယ် အတုံးလေးတွေတုံးပြီး oven နဲ့ ဖုတ်ပါမယ် (ဒီအတိုင်းစားလို့လည်း ရပါတယ်နော်)
- မဖုတ်ခင် ပူတင်းတုံးလေးတွေကို ကြက်ဥအနှစ်လေးနဲ့ အရင်သုတ်ပြီးမှ အပူချိန် ၂၀၀' မှာ မိနစ် ၃၀ခန့် ဖုတ်ပေးပါ
- ကဲအခုဆိုရင် ချိုချိုဆိမ့်ဆိမ့်အိအိတုန်တုန် ပူတင်းကင်လေး ရပါပြီရှင်။ ။
#cooking
🍮 ကလေးရော လူကြီးပါကြိုက်တဲ့ ချိစ်ပူတင်းကင်(grilled cheese pudding)လေး လုပ်စားကြရအောင် 😋
ပါဝင်ပစ္စည်း
**********
၁။ နွားနို့ ၅၀၀ မီလီ
၂။ ကြက်ဥအနှစ် ၂လုံး
၃။ သကြား ထမင်းစားဇွန်း ၃ဇွန်း
၄။ ပြောင်းကေည်မှုန့် ထမင်းစားဇွန်း ၃ဇွန်း
၅။ ဆား လက်ဖက်စားဇွန်း ၁/၄ပုံ
၆ ။ ချိစ်ပြား ၁ပြား
ပြုလုပ်နည်း
**********
- ပါဝင်ပစ္စည်းအားလုံးကို အိုးတစ်လုံးထဲ ထည့်ပြီး နှံ့အောင်မွှေပါ(ချိစ်ပြားကတော့ မီးနဲ့တည်ရင်း ပျော်သွားမှာပါရှင့်)
- ပြီးရင်မီးဖိုပေါ်တင်ပြီး မီးအေးအေးနဲ့ ပျစ်လာတဲ့အထိ အဆက်မပြတ် မွှေပေးပါ
- ပျစ်လာရင် မီးဖိုပေါ်ကချပြီး ဆီသုတ်ထားတဲ့ ခွက် သို့ ဗန်းတစ်ခုထဲကို လောင်းထည့်ကာ ခဲသွားတဲ့အထိ အအေးခံပါ(ရေခဲသေတ္တာအောက်ထပ်ထဲထည့်ရင် ပိုမြန်ပါတယ်ရှင့်)
- ခဲသွားရင် ကြိုက်ရာအရွယ် အတုံးလေးတွေတုံးပြီး oven နဲ့ ဖုတ်ပါမယ် (ဒီအတိုင်းစားလို့လည်း ရပါတယ်နော်)
- မဖုတ်ခင် ပူတင်းတုံးလေးတွေကို ကြက်ဥအနှစ်လေးနဲ့ အရင်သုတ်ပြီးမှ အပူချိန် ၂၀၀' မှာ မိနစ် ၃၀ခန့် ဖုတ်ပေးပါ
- ကဲအခုဆိုရင် ချိုချိုဆိမ့်ဆိမ့်အိအိတုန်တုန် ပူတင်းကင်လေး ရပါပြီရှင်။ ။
#cooking
🍮 ကလေးရော လူကြီးပါကြိုက်တဲ့ ချိစ်ပူတင်းကင်(grilled cheese pudding)လေး လုပ်စားကြရအောင် 😋
ပါဝင်ပစ္စည်း
**********
၁။ နွားနို့ ၅၀၀ မီလီ
၂။ ကြက်ဥအနှစ် ၂လုံး
၃။ သကြား ထမင်းစားဇွန်း ၃ဇွန်း
၄။ ပြောင်းကေည်မှုန့် ထမင်းစားဇွန်း ၃ဇွန်း
၅။ ဆား လက်ဖက်စားဇွန်း ၁/၄ပုံ
၆ ။ ချိစ်ပြား ၁ပြား
ပြုလုပ်နည်း
**********
- ပါဝင်ပစ္စည်းအားလုံးကို အိုးတစ်လုံးထဲ ထည့်ပြီး နှံ့အောင်မွှေပါ(ချိစ်ပြားကတော့ မီးနဲ့တည်ရင်း ပျော်သွားမှာပါရှင့်)
- ပြီးရင်မီးဖိုပေါ်တင်ပြီး မီးအေးအေးနဲ့ ပျစ်လာတဲ့အထိ အဆက်မပြတ် မွှေပေးပါ
- ပျစ်လာရင် မီးဖိုပေါ်ကချပြီး ဆီသုတ်ထားတဲ့ ခွက် သို့ ဗန်းတစ်ခုထဲကို လောင်းထည့်ကာ ခဲသွားတဲ့အထိ အအေးခံပါ(ရေခဲသေတ္တာအောက်ထပ်ထဲထည့်ရင် ပိုမြန်ပါတယ်ရှင့်)
- ခဲသွားရင် ကြိုက်ရာအရွယ် အတုံးလေးတွေတုံးပြီး oven နဲ့ ဖုတ်ပါမယ် (ဒီအတိုင်းစားလို့လည်း ရပါတယ်နော်)
- မဖုတ်ခင် ပူတင်းတုံးလေးတွေကို ကြက်ဥအနှစ်လေးနဲ့ အရင်သုတ်ပြီးမှ အပူချိန် ၂၀၀' မှာ မိနစ် ၃၀ခန့် ဖုတ်ပေးပါ
- ကဲအခုဆိုရင် ချိုချိုဆိမ့်ဆိမ့်အိအိတုန်တုန် ပူတင်းကင်လေး ရပါပြီရှင်။ ။
#cooking